Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Мелітополі партизани зірвали плани окупантів щодо перепідключення ЗАЕС: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мелітополі партизани зірвали плани окупантів щодо перепідключення ЗАЕС: що відомо

У Мелітополі партизани підірвали електроопору, налякавши окупантів

19 серпня 2022, 10:00 comments1917
Поділіться публікацією:

У південній частині Мелітополя Запорізької області було гучно, пролунали вибухи. Так дали про себе знати в черговий раз українські партизани, які підірвали електроопору, щоб запобігти перепідключенню Запорізької АЕС до енергосистеми Росії. Такі плани країна-агресор вже давно озвучувала. Як інформує видання "Коментарі", про це йдеться у матеріалі місцевого видання "РІА-Мелітополь".

У Мелітополі партизани зірвали плани окупантів щодо перепідключення ЗАЕС: що відомо

Партизанський рух. Фото: Телеграм Ріа Мелітополь

Видання зазначає, що вибухи не на жарт перелякали росіян. Ті перекрили південний виїзд з міста і пускали транспорт в об'їзд через село Садове. 

"На блок-посту під час повороту на Новий цвинтар транспорт військові пускали в об'їзд через Садове. А в ніч із 17 на 18 серпня, приблизно, о 3.25 у центрі міста було чути роботу ППО, а в південній частині одиночний вибух", – йдеться у повідомленні.

ЗМІ зазначає, що українські диверсанти з поставленою задачею справилися на відмінно. Росіяни не змогли завадити підриву електроопори. Відтак швидкого перепідключення ЗАЕС до російської енергосистеми тепер точно не буде, а це додатковий час для українських захисників просунутися ще на півдні, визволяючи українські міста та села.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти розповіли, яку пропозицію президент Туреччини Ердоган привіз президенту Зеленському та якою була головна мета його візиту.

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни назвали можливі причини вибухів у Криму.

Раніше "Коментарі" писали - територіальний компроміс із Кремлем: Олексій Данілов розповів, на що може погодитися Україна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини