Головна Новини Суспільство події Експерти розповіли, яку пропозицію Ердоган привіз Зеленському
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерти розповіли, яку пропозицію Ердоган привіз Зеленському

Ердоган міг привезти пропозицію про відновлення переговорів з Путіним

18 серпня 2022, 22:11 comments3065
Поділіться публікацією:

За даними CNN Turk, Росія заявила про готовність до прямих переговорів Володимира Зеленського та Володимира Путіна. Про це нібито натякнув президент РФ під час зустрічі зі своїм турецьким колегою Реджепом Ердоганом. В зв'язку з чим само cобою напрошується запитання, з чим турецький лідер сьогодні приїжджав до Львову і що пропонував Володимиру Зеленському? Звісно, на Банковій не будуть публічно говорити про можливу пропозицію від Ердогана. Прогнозовано не скаже про це й турецька сторона. Експерти озвучили свої думки стосовно того, про що могла йти мова на переговорах Зеленського та Ердогана.

Експерти розповіли, яку пропозицію Ердоган привіз Зеленському

Зеленський та Ердоган. Фото - сайт Офісу президента України

Тепер ви розумієте, навіщо сюди приїхав партнер Путіна Ердоган

Політичний аналітик Андрій Смолій вважає, що тепер все стало на свої місця і стало зрозуміло, з якою метою насправді приїхав в Україну президент Туреччини, вперше з початку повномасштабної війни Росії проти України.

"Тепер ви розумієте, навіщо сюди приїхав партнер Путіна Ердоган. Щоб просувати заморозку війни. Або якесь ефемерне "перемир’я", яке дуже потрібне Росії. Якою буде позиція Зеленського? І головне – яка буде позиція США/Великої Британії?", – задається питанням Андрій Смолій.

Політолог вважає, що Україна не повинна погоджуватися на жодну заморозки чи перемир’я. 

"Такого шансу давати Путіну в руки не можна. Так само як і зустрічатись з вбивцею Путіним без посередників з цивілізованих країн не можна. Вірити московитам – це стріляти собі в ногу", – вважає експерт.

Ердоган міг привезти пропозицію від Путіна

Керівник Центру аналізу та стратегій Ігор Чаленко вважає, що приїзд Ердогана має на меті дійсно вмовити Зеленського погодитися на переговори з Путнім на тих умовах, які висуває Росія.

За словами експерта, вже неодноразово і спікери Кремля, і деякі лобісти інтересів Кремля в Європейському Союзі говорили про те, що настав час повертатися до переговорів. Проте на шляху до діалогу є кілька серйозних проблем. По-перше, Росія вже показала, що не варта ніяких переговорів, обстрілявши порт в Одесі після підписання "зернової угоди". По-друге, Кремль публічного подає сигнали про те, що він не хоче компромісу, а хоче примусу до капітуляції України. Ну, і, по-третє, саме через кроки Росії практично весь світ є заручником ядерного тероризму країни-агресора у зв'язку з ситуацією навколо Запорізької АЕС.

Ігор Чаленко підкреслює, що швидше за все в розмові з Зеленським Ердоган озвучив пропозицію про зупинення бойових дій із фактичним закріпленням сторін на нинішніх географічних позиціях, що є вкрай небезпечним для Києва.

Читайте також на порталі "Коментарі" — територіальний компроміс із Кремлем: Данілов розповів, на що може погодитися Україна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

18 серпня 2022, 23:05

Ердоган предатель или засланный козачок (таракан). Две подлые крысы Ангела Меркель и Макрон тоже катались туда сюда лоббировали во всю Путина и его интересы!!! И плевали на Украину!!! Переговоры могут быть только после добровольного или принудительного возврата Украинских территорий!!! Все остальное это предательство против Украинского народа, против наших дорогих солдат защищающих Украину!!!


Новини