Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Маріуполі з'явився пам'ятник генералу, який брав участь в окупації міста
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі з'явився пам'ятник генералу, який брав участь в окупації міста

Роман Кутузов – командир 29-ї армії РФ, який також командував армійським корпусом "ДНР". У червні 2022 року було ліквідовано у Луганській області

17 квітня 2023, 15:00 comments2578
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Маріуполі російські загарбники встановили пам'ятник генералу, який брав участь у окупації міста. Як повідомляє Маріупольська міськрада, пам'ятник окупанту встановили біля школи №7, яку окупаційна адміністрація перейменувала на його честь.

У Маріуполі з'явився пам'ятник генералу, який брав участь в окупації міста

Окупанти встановили пам'ятник загарбникові. Фото t.me/mariupolrada

"На відкриття зігнали школярів та викладачів. Це чергова спроба героїзувати злочинців, які вбивали мирних жителів міста", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Роман Кутузов — командир 29-ї армії РФ, який також командував так званим армійським корпусом "ДНР", брав участь у захопленні Маріуполя, а в червні 2022 року був ліквідований у Луганській області.                                                                                                                  

У міськраді також нагадали, що школа №7 мала трансформуватися в першу IT-школу, а 2020 року розпочалася реконструкція закладу.

"Припускалося, що класи будуть оснащені сучасною технікою, а навчальний план доповниться предметами з програмування та інформатики. Через окупацію всі плани були зруйновані. А школа тепер — це пропагандистський заклад, де навчають лише російському гімну та фейковій історії", — сказано у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Віктор Медведчук заговорив про "геноцид Донбасу" і налякав світ ядерним апокаліпсисом.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні: чому слідом за китайськими з'явилися "мирні" ініціативи бразильською. Експерти детально проаналізували ситуацію під час ексклюзивного інтерв'ю нашому порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини