Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Маріуполі потужні вибухи
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі потужні вибухи

В окупованому Маріуполі прогриміло два потужні вибухи

15 квітня 2023, 11:17
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому російськими загарбниками Маріуполі Донецької області пролунали два потужні вибухи. Подробиці поки що невідомі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на радника мера Маріуполя Петра Андрющенка в Telegram.

У Маріуполі потужні вибухи

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

"Щойно два потужні вибухи в Маріуполі", — написав Петро Андрющенко.

Варто звернути увагу, Збройні сили України неодноразово завдавали ударів по окупованому російськими військами Маріуполю, що знаходиться на відстані менше ніж 80 км від лінії фронту. Раніше окупанти вважали, що перебувати в Маріуполі є відносно безпечним, оскільки місто знаходиться в тилу фронту.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни побоюються настання ЗСУ на Маріуполь та Донецьк: як готуються.                                                       

Також видання "Коментарі" повідомляло – аналітики американського Інституту вивчення війни (ISW) дійшли висновку, що росіяни більше не здатні активно наступати на кількох напрямках навіть у Донецькій області. Тому масштабно штурмують або Бахмут, або Авдіївку. Тим часом, секретар РНБО України Олексій Данилов заявив, що українські захисники мають кілька варіантів розвитку подій на фронті. За його словами, всі припущення щодо контрнаступу ЗСУ, які зараз робляться в публічному просторі, не мають жодних підстав. Що можна сказати про битву за Донбас, а також про інформаційну битву щодо майбутнього українського контрнаступу? Які основні висновки слід зробити, до чого готуватись? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини