Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Маріуполі помітили вантажівки РФ з новим маркуванням: яка аналогія з операцією ЗСУ на Курщині
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі помітили вантажівки РФ з новим маркуванням: яка аналогія з операцією ЗСУ на Курщині

Нове маркування було на вантажівках з особовим складом та БК

7 вересня 2024, 11:05
Поділіться публікацією:

Російські загарбники почали маркувати вантажівки, що йдуть через Маріуполь у Запорізьку область, по-новому. Ці позначення нагадують маркування ЗСУ, яке наші військові почали використовувати під час операції в Курській області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

У Маріуполі помітили вантажівки РФ з новим маркуванням: яка аналогія з операцією ЗСУ на Курщині

У Маріуполі помітили вантажівки РФ із новим маркуванням. Фото: Петро Андрющенко у Телеграм

"Вчора в Маріуполі на військових вантажівках, що прямували з території транзитної бази по вул. Таганрозькій у Розівський район Запорізької області, зафіксовано нанесення маркування у вигляді трикутника з повною аналогією тактичного маркування ЗСУ у Курській операції", — розповів він.

Як зазначає радник мера, маркування було на вантажівках з особовим складом та БК, що рухалися колоною у сім автомобілів без відкритого супроводу.

"Мета нанесення такого маркування та його масовість поки невідомі. Але точно підлягає обліку, зокрема, в районі Вугледару", — вважає Андрющенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — 6 вересня виповнився місяць з початку Курської операції , в перші дні якої те, що відбувається в прикордонні РФ, стало для багатьох шоком. Хоча операція і продовжується, чи можна сказати, що за місяць її мети вже досягнуто? Чому просування українських військ зупинилося? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські загарбники запустили роботу нової залізниці у Маріуполі. Загарбники використовують її для постачання палива для потреб окупаційних військ. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

"На жаль, вона (залізниця, — ред.) справді працює. Вони (окупанти, — ред.) доробили її ще минулого місяця, тепер вона запущена", — зазначив радник.

У Маріуполі помітили вантажівки РФ з новим маркуванням: яка аналогія з операцією ЗСУ на Курщині - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини