Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Маріуполі помітили колону танків: ворог готується до боїв у столиці Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі помітили колону танків: ворог готується до боїв у столиці Донбасу

У районі села Урзуф вперше за час повномасштабної війни було чути вибухи

17 вересня 2022, 15:25
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Маріуполі помітили рух колони російських танків у напрямку Донецька. Як повідомляє видання "Коментарі", про це в Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

У Маріуполі помітили колону танків: ворог готується до боїв у столиці Донбасу

Росіяни стягують техніку з Маріуполя у напрямку Донецька / ua.depositphotos.com

"Нова військова активність. Вперше сьогодні колона з 15 танків із позначкою "Дари смерті" поїхала у бік Донецька", — написав Петро Андрющенко.

Він зазначив, виходячи з того, що довелося побачити, окупанти не лише готуються до боїв за Донецьк, а й знову готуються вести бойові дії у самому Маріуполі. Тому що вперше за досить тривалий час російська важка військова техніка з'явилася на вулицях міста. Російська військова техніка помічена на Лівобережжі і неподалік "Азовсталі".                                                                      

Крім того, Петро Андрющенко поділився і гарною новиною.

"І про хороше. Вперше з початку війни під с. Урзуф близько 19-00 звук "прильоту". Подробиці з'ясовуємо, але це справді хороша новина", — додав він.

Читайте також на порталі "Коментарі" — підсумки саміту ШОС, що насторожують: чому Китай не хвилює ядерний тероризм Росії в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін у п'ятницю заперечував, що РФ має якесь відношення до енергетичної кризи в Європі. За його словами, якщо Євросоюз хоче більше газу, він має скасувати санкції, які перешкоджають відкриттю газопроводу "Північний потік-2". Про що говорить такий відвертий шантаж? Як на це відреагує ЄС? Хто в результаті зазнає більших збитків? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини