Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Маріуполі день розпочався з гучних вибухів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Маріуполі день розпочався з гучних вибухів

Радник міського голови Петро Андрющенко повідомляє, що у Маріуполі та біля міста прогриміли вибухи, є попадання в розташування окупантів

13 лютого 2023, 10:00 comments2356
Поділіться публікацією:

Ранок у тимчасово окупованому Маріуполі почався з гучних вибухів. Також гуркотіло в Мангуші, Микільському. Як передає видання "Коментарі", про це у телеграм повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

У Маріуполі день розпочався з гучних вибухів

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

"Щонайменше, три гучні вибухи чули в Мангуші, Микільському та всіх районах Маріуполя. Відомо про потрапляння в розташування окупантів у с. Микільське у приміщенні школи №3" – написав Петро Андрющенко.

Варто зазначити, що Маріуполь окупанти перетворили на військовий хаб. Туди постійно перебуває військова техніка, а також мобілізовані росіяни, яких далі розподіляють по всій лінії фронту, перекидаючи як східний напрямок, так і на південь.

Читайте також на порталі "Коментарі" — мороз не шкодує окупантів – лікарні Горлівки переповнені: у Генштабі ЗСУ назвали причину.

Також видання "Коментарі" повідомляло — стало відомо, що 21 лютого в Москві російський диктатор путін звернеться з посланням до Федеральних зборів. Явно не омине війну в Україні, тим більше, що звернення заплановане незадовго до річниці вторгнення, яке розпочалося 24 лютого. Чого чекати від цього звернення, яке путін мав зробити ще у грудні? Журналісти "Коментарів" із цим питанням звернулися до експертів.                                                                                                                                                                                                                                                        

Раніше "Коментарі" писали – у Кремлі переживають через передачу Україні танків та ракет: подробиці від Інституту вивчення війни (ISW).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини