Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Луганській ОВА розповіли, у чому важливість звільнення Кремінної
commentss НОВИНИ Всі новини

У Луганській ОВА розповіли, у чому важливість звільнення Кремінної

Сергій Гайдай заявив. що звільнення Кремінної послабить позиції росіян під Бахмутом

31 грудня 2022, 10:30 comments1042
Поділіться публікацією:

Звільнення Кремінної відкриє для ЗСУ два напрями та дозволить ударити по росіянах, які активно атакують Бахмут. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів голова Луганської області Сергій Гайдай.

У Луганській ОВА розповіли, у чому важливість звільнення Кремінної

Кремінна. Фото: з відкритих джерел

"Тут перебільшити важливість не можна, бо два напрями відкриваються (Ред. – Кремінний). Один – це на Старобільськ, і це буде деокупований логістичний центр Луганщини. І потім уже дуже важко ворогові переміщатиме якісь резерви чи техніку, чи особовий склад , тому що зі Старобільська вогневим контролем можна тримати всі дороги. Ну, і другий напрямок – це Рубіжне – Сєвєродонецьк. Це допоможе розбити це угрупування, яке постійно штурмує Бахмут", – зазначив Сергій Гайдай.

Українські захисники за минулий тиждень просунулися у напрямку міста Кремінна у Луганській області.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Інститут вивчення війни (ISW) вважає, що поки РФ публічно вихваляється, що в неї "ніколи не закінчаться ракети "Калібр", ефективність її ударів по Україні падає, до того ж, країна-агресор демонструє нездатність радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк підкреслює, що прискорення темпів поставок Україні бронетехніки та далекобійних ракет наблизить закінчення війни, а також дозволить знизити кримінальний та корупційний вплив Росії на глобальну політику. ОПУ, а також спрогнозували, як військова ситуація може розвиватися в найближчому майбутньому.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Резніков звернувся до росіян та білорусів, попередивши про нові підступні плани режиму Путіна та Лукашенка.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини