Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Луганській області не вистачає медиків для лікування військових РФ, – ОВА
commentss НОВИНИ Всі новини

У Луганській області не вистачає медиків для лікування військових РФ, – ОВА

Через втрат російської армії, що збільшилися, в Луганській області для лікування окупантів залучатимуть волонтерів

13 лютого 2023, 16:20
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованій частині Луганської області не вистачає медиків на лікування військових РФ. Чергова "бавовна" призводить до того, що медики просто фізично не встигають надавати медичну допомогу пораненим. Про це повідомляє портал "Коментарі" із посиланням на сторінку Луганської ОВА.

У Луганській області не вистачає медиків для лікування військових РФ, – ОВА

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Багато робіт тимчасового характеру перебувають у госпіталях, куди росіяни звозять поранених на лінії фронту і після чергової "бавовни", — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що поранених загарбників вже така кількість, що не вистачає ні місцевих лікарів, ні тих, хто приїхав із РФ. У так званій "ЛНР" ухвалили радикальне рішення – там мають намір проводити курси навчання сестринській справі для волонтерів.

"Наразі навчання сестринській справі розвивається по всій РФ на базі місцевих медустанов. На черзі і окупована частина Луганської області", — додали в ОВА.

Читайте також на порталі "Коментарі" — мороз не шкодує окупантів – лікарні Горлівки переповнені: яка причина.

Також видання "Коментарі" повідомляло – глава МЗС України Дмитро Кулеба анонсував 23 та 24 лютого, у річницю російського широкомасштабного вторгнення, серйозні удари по РФ, які агресор запам'ятає. За його словами, буде багато важливих політичних сигналів, рішення щодо санкцій, зброї, символи єдності – на всіх рівнях. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" цю заяву та поділилися очікуваннями в ракурсі передбачуваних ударів по країні-агресору.

Раніше "Коментарі" писали – у Кремлі переживають через передачу Україні танків та ракет: подробиці Інституту вивчення війни (ISW).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини