Головна Новини Суспільство Війна з Росією «У лавах ЗСУ служать 42 тис. військовослужбовиць», - Маляр
commentss НОВИНИ Всі новини

«У лавах ЗСУ служать 42 тис. військовослужбовиць», - Маляр

Українські жінки боронять рідну землю, як і чоловіки. На передовій сьогодні, - п’ять тисяч захисниць

6 травня 2023, 19:30
Поділіться публікацією:

Про це заявила заступниця Міністра оборони Ганна Маляр, пишуть "Коментарі".

«У лавах ЗСУ служать 42 тис. військовослужбовиць», - Маляр

Ганна Маляр. Фото з відкритих джерел

"Загалом на сьогодні у ЗСУ служать 42 тис. жінок військовослужбовиць, і ми хотіли б нагадати, що завдяки вашим донатам ми регулярно допомагаємо нашим захисницям з усім необхідним – забезпечуємо їх берцями, спальниками тощо", — зауважує Маляр.

Водночас, як підкреслює заступниця Міністра оборони України, українські жінки захищають рідну неньку, так само як і чоловіки. Вони вміло справляються зі зброєю, та звикли до бронежилетів й польових умов.

"На передовій служать близько 5 тисяч, 107 із них загинули чи поранені, — каже спікерка.

Разом з тим, українським захисницям, неабияк потрібна підтримка, увага й віра у них.

"Отримали прохання допомогти від "Янголів Азову", яких ми також регулярно підтримуємо, і наступного тижня плануємо запустити збір на реабілітацію жінок-військових. Слідкуйте за новинами та підтримуйте наших захисників", — підсумувала Маляр.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — під час нічної атаки, 4 травня, українські захисники збили російську гіперзвукову ракету Х-47 "Кинжал". Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram-канал повідомив командувач Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Глава Чечні Рамзан Кадиров, який підтримує війну в Україні, прокоментував різкі заяви засновника ПВК "Вагнер" Пригожина про снарядний голод і рішення після 10 травня залишити Бахмут для "зализування ран".  У своїй заяві голова Чечні, який послідовно підтримує Путіна, заявив про готовність чеченських підрозділів змінити ПВК "Вагнер" у Бахмуті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини