Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кадиров заявив про готовність посісти місце Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

Кадиров заявив про готовність посісти місце Пригожина

Глава Чечні, який підтримує Путіна та його війну в Україні, заявив про готовність змінити ПВК "Вагнер" у Бахмуті

5 травня 2023, 21:27
Поділіться публікацією:

Глава Чечні Рамзан Кадиров, який підтримує війну в Україні, прокоментував різкі заяви засновника ПВК "Вагнер" Пригожина про снарядний голод і рішення після 10 травня залишити Бахмут для "зализування ран". Про це повідомляють "Коментарі".

Кадиров заявив про готовність посісти місце Пригожина

Кадиров

У своїй заяві голова Чечні, який послідовно підтримує Путіна, заявив про готовність чеченських підрозділів змінити ПВК "Вагнер" у Бахмуті. Крім того, "вірний піхотинець Путіна", як називав себе неодноразово Кадиров, покритикував як Пригожина, так і Міноборони, на яке обрушився з критикою засновник ПВК "Вагнер". Першого — за винесення проблем РФ у публічну площину та публікацію тіл загиблих вагнерівців в Інтернеті. Друге – за наявні проблеми з організацією.

"Я згадую досвід чеченських підрозділів у Маріуполі, — написав Кадиров. — Коли знадобилося п'ять танків від Міноборони для підтримки піхоти, нам змогли виділити лише один, бойовий розрахунок якого залишив машину в першому ж бою. Танкістів тоді довелося заспокоювати, налаштовувати на бій і наново саджати в бойову машину, щоб вони накрили залпами хоча б одну позицію... З початку СВО ми не могли замінити 30 артилерійських гармат... Я особисто дзвонив до Москви, перемовлявся з командувачами, командирами, начальством. Проблему вирішили. Так, за першим дзвінком це не вийшло. Але й наші підрозділи не записували ролики, не давали приємного інфоприводу супротивнику".

Говорячи про свою готовність зайняти позиції "Вагнера" у Бахмуті, Кадиров, як завжди, був сповнений бравурності та самовпевненості:

"Якщо сценарій все ж таки буде таким, то наші бійці вже готові висунутися і зайняти місто. Це питання кількох годин", — заявив Кадиров.

Тим часом, експерти пояснили, чим може бути викликана заява Пригожина.

Стало відомо, скільки людей і куди мають намір "перемістити" окупанти у Запорізькій області.

А Польща схвалила знищення ворожих кораблів та літаків для захисту стратегічного об'єкту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини