Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму знову вибухи – безпілотники над Севастополем
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму знову вибухи – безпілотники над Севастополем

Росіяни нарахували 9 дронів, що атакують Севастополь

10 серпня 2023, 07:17 comments1509
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи вночі 10 серпня. Росіяни кажуть, що зафіксували проліт безпілотників над Севастополем. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram Міноборони РФ.

У Криму знову вибухи – безпілотники над Севастополем

Вибухи у Криму. Фото: з відкритих джерел

Вибухи пролунали у Сакському районі Криму. Російська окупаційна влада поспішила заявити, що недалеко від Севастополя засобами ППО нібито було знищено два дрони.

Також у Міноборони країни-агресора всього нарахували 11 дронів, які нібито були збиті засобами радіоелектронної боротьби.

Варто зазначити, що атаки дронів на Крим стають систематичними. Практично й дня не минає, щоб окупанти не заявляли про вибухи та пожежі. Так, 9 серпня у Криму теж пролунали вибухи. Їх чули у Джанкойському районі на півночі окупованого півострова. А в самому Джанкої вибухи чули 8 серпня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — атака українських морських дронів на Новоросійськ завершилася дуже ефектно та ефективно. Стало відомо, що внаслідок цієї спецоперації СБУ у новоросійській бухті пошкоджено великий десантний корабель "Оленегорский горняк". А спікер Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк попередила, що вибухи, подібні до тих, що сталися сьогодні у Феодосії (куди дісталися вже БПЛА і де росіяни розмістили величезне нафтосховище, яке використовується для заправки Чорноморського флоту РФ), можуть повторитися. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання "Коментарі".                                                                                                                                  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини