Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму знову тривожно: у Джанкої пролунав гучний вибух
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму знову тривожно: у Джанкої пролунав гучний вибух

У Джанкої зафіксовано "бавовну"

8 серпня 2023, 13:38 comments1691
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Криму знову повідомили про вибух та приліт у кількох населених пунктах. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцеві Telegram-канали.

У Криму знову тривожно: у Джанкої пролунав гучний вибух

Вибухи. Фото: з відкритих джерел

"У Джанкої було чути гучний вибух, також повідомляють про приліт у Жовтневому", — пишуть місцеві жителі у соцмережі.

При цьому місцеві гауляйтери вже прозвітували про нібито знищення боєприпасів.

"Звуки вибухів у Жовтневому – утилізація боєприпасів. Ситуація під контролем спеціальних служб", – повідомив так званий "радник голови Криму" Олег Крючков.

Як уточнює "Кримський вітер", у Старому Криму також було чути сильні вибухи.

Читайте також на порталі "Коментарі" — атака українських морських дронів на Новоросійськ завершилася дуже ефектно та ефективно. Стало відомо, що внаслідок цієї спецоперації СБУ у новоросійській бухті пошкоджено великий десантний корабель "Оленегорский горняк". А спікер Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк попередила, що вибухи, подібні до тих, що сталися сьогодні у Феодосії (куди дісталися вже БПЛА і де росіяни розмістили величезне нафтосховище, яке використовується для заправки Чорноморського флоту РФ), можуть повторитися. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – навіть ті блогери, які всіляко підтримують "русский мир" і путінський режим тепер не можуть не визнати, що у Криму зараз напівпорожні пляжі. Кількість бронювань готелів росіянами в окупованому Криму у другій половині липня скоротилася на 45% порівняно з першою половиною місяця.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини