Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму знову дуже голосно: рух через Керченський міст перекрито
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму знову дуже голосно: рух через Керченський міст перекрито

У Криму безпілотники атакували нафтобазу та аеродром, на місці велика пожежа

22 липня 2023, 11:40 comments2928
Поділіться публікацією:

Російські окупанти призупинили рух через Кримський міст. Тим часом у Червоногвардійському районі лунають вибухи. Як передає портал "Коментарі", про це пише низка телеграм-каналів, повідомляючи про прильоти на нафтобазі та аеродромі.

У Криму знову дуже голосно: рух через Керченський міст перекрито

Крим. Фото: з відкритих джерел

"Рух автотранспорту Кримським мостом тимчасово перекрито. Тих, хто знаходиться на мосту і в зоні огляду, просимо зберігати спокій і дотримуватися вказівок співробітників транспортної безпеки", — заявили в інформаційному центрі автомобільних доріг про ситуацію на автопідходах до Кримського мосту.

При цьому так званий "голова" Криму Сергій Аксьонов заявив, що безпілотники "намагалися" атакувати інфраструктурні об'єкти у Криму, проте окупанти вже перебувають на місці "для ліквідації можливих наслідків".

Тим часом у соцмережах пишуть про приліт на нафтобазу та аеродром кількох безпілотників, а також про детонацію боєприпасів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — увечері 17 липня російських диктатор Путін провів нараду, присвячену поновленню роботи Кримського мосту, який постраждав від підриву. Президент Росії передбачувано поклав відповідальність за підрив, який він називає "терактом", на "київський режим" — і пообіцяв відповідь від Міноборони. Тим часом в Офісі президента України не виключають, що за підривом моста, який, до речі, продовжує функціонувати, може стояти путінський режим. Що можна сказати про ситуацію на другу добу після події? Якими можуть бути наслідки , чи чекати на продовження? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Росія заохочує об'їзд Кримського мосту через окуповані території: чого боїться ворог.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Aksenov82/2884
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини