Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму вночі знову було гучно: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму вночі знову було гучно: подробиці

Окупаційна влада приховує назву населеного пункту, де пролунали вибухи

20 липня 2023, 07:04
Поділіться публікацією:

На північному заході тимчасово окупованого Криму пролунали вибухи 20 липня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Baza".

У Криму вночі знову було гучно: подробиці

Крим. Фото: з відкритих джерел

За інформацією представників окупаційної "влади", внаслідок вибухів пошкоджено чотири адміністративні будівлі. На місці працюють профільні служби.

Причиною вибухів, на думку загарбників, нібито став безпілотник. Також повідомляється, що жертвою вибухів став підліток. Цікаво, що населений пункт, і навіть район, у якому вночі лунали вибухи, так звані "влада" тримає в секреті.

Зазначимо, останні дні вибухи у Криму у центрі уваги. Спочатку холодним душем для окупантів стали вибухи на Кримському мості та, як наслідок, його пошкодження. Потім виникла пожежа на складі боєприпасів у Кіровському районі. Рятувальникам не вдалося локалізувати спалах. Тому окупаційна влада прийняла рішення про термінову евакуацію мешканців чотирьох населених пунктів, розташованих поряд із цим складом. Більше того, детонація снарядів тривала більше півдня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — увечері 17 липня російських диктатор Путін провів нараду, присвячену поновленню роботи Кримського мосту, який постраждав від підриву. Президент Росії передбачувано поклав відповідальність за підрив, який він називає "терактом", на "київський режим" — і пообіцяв відповідь від Міноборони. Тим часом в Офісі президента України не виключають, що за підривом моста, який, до речі, продовжує функціонувати, може стояти путінський режим. Що можна сказати про ситуацію після події? Якими можуть бути наслідки, чи чекати на продовження? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини