Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму в районі Тарханкута відбувся бій: у ГУР розкрили подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму в районі Тарханкута відбувся бій: у ГУР розкрили подробиці

Бійці ГУР висадилися у Криму в рамках спецоперації

24 серпня 2023, 11:24 comments3820
Поділіться публікацією:

У Криму вранці 24 серпня пролунали сильні вибухи у районі мису Тарханкут. Підрозділи української розвідки здійснили висадку у рамках спецоперації. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Громадське" розповів представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов.

У Криму в районі Тарханкута відбувся бій: у ГУР розкрили подробиці

Крим. Фото з відкритих джерел

"Підрозділи ГУР МО здійснили висадку в рамках спецоперації, всі завдання виконані", – заявив представник українських розвідників.

Варто зазначити, що в селі Маяк розташована база третього радіотехнічного полку у складі радіотехнічних військ Повітряно-космічних сил РФ. Також у районі мису Тарханкут знаходиться радіолокаційний вузол РЛК "Небо-М" та РЛС "Каста-2Е2". По периметру там розташовані позиції ворожої протиповітряної оборони.

При цьому російські пропагандисти вже встигли заявити, що нібито на мисі Тарханкут сталася перестрілка. Росією паблики та ЗМІ поширюють інформацію, що близько 3:50 у кемпінгу в селі Оленівка чули постріли з РПГ.       

"Коли люди прокинулися і вийшли з будиночків і наметів на пляж, вони побачили два гумові човни неподалік берега. У них було 10 невідомих. Один із них стріляв по кемпінгу. Але потрапив лише один раз, після чого група втекла", — пишуть російські видання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — голова ГУР Кирило Буданов заінтригував заявою: можемо вразити супротивника у будь-якій точці Криму.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому РФ зробила фатальну велику помилку – за яким сценарієм буде звільнено український Крим. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини