Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму та Токмаку сильні вибухи: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму та Токмаку сильні вибухи: подробиці

Місцеві жителі повідомляють про гучну "бавовну"

21 грудня 2023, 14:55 comments2023
Поділіться публікацією:

Потужні вибухи пролунали у Керчі. Російські окупанти перекрили Кримський міст. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляють місцеві Telegram-канали. Також міський голова Мелітополя Іван Федоров у себе в Telegram повідомив про сильні вибухи в окупованому Токмаку Запорізької області.

У Криму та Токмаку сильні вибухи: подробиці

Вибухи. Фото: з відкритих джерел

Щодо ситуації в Криму, то місцеві жителі заявили, що в Керчі була серія вибухів – спочатку пролунало два, а пізніше ще два.

Тим часом російські загарбники перекрили рух транспорту Кримським мостом. Причин не пояснили.

Російські ЗМІ стверджують, що нібито протиповітряна оборона РФ відпрацювала за цілями в районі Кримського мосту. Пропагандисти традиційно заявляють, що "ушкоджень немає". Тим часом у мережі з'являються фото з димом у районі Індустріального шосе у Керчі.

За ситуацією у Токмаку Іван Федоров написав, що місцеві жителі також повідомляють про сильні вибухи. Вибухи настільки сильні, що чути було практично у всіх районах міста. При цьому самі окупанти не коментують ситуацію. Детальної інформації про причини та наслідки вибухів поки що немає.

Читайте також на порталі "Коментарі" – чому перемога України у війні відстрачується: що станеться, якщо ми залишимося без допомоги Заходу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – під час підсумкової річної прес-конференції президента України Володимира Зеленського, яку він дав увечері 19 грудня, глава держави абсолютно логічно заявив, що ніхто не знає, коли закінчиться війна. У тому числі – чи це станеться у 2024 році. При цьому масштабні пакети допомоги від наших партнерів переносяться саме наступного року. І від ЄС, і США. Західні видання б'ють на сполох, передбачаючи небачений терор українського народу, якщо переможе Росія, а також будують похмурі прогнози, якщо партнери продовжать згортати допомогу. При цьому більшість українців готові продовжувати боротьбу проти агресора, навіть якщо ми залишимося без підтримки Заходу. Експерти поділилися з порталом "Коментарі" своїми очікуваннями від 2024 року.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини