Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму серйозні прильоти – зупинилися потяги, йде евакуація
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму серйозні прильоти – зупинилися потяги, йде евакуація

Так звані "влада" Криму після прильотів вирішила евакуювати населення в радіусі 5 кілометрів від місця НП до пунктів тимчасового розміщення

22 липня 2023, 13:10
Поділіться публікацією:

У Червоногвардійському районі Криму вранці лунали вибухи. Внаслідок удару БпЛА сталася детонація на складі боєприпасів. Як передає портал "Коментарі", про це розповів так званий "глава" анексованого Криму Сергій Аксьонов, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на його Telegram-канал.

У Криму серйозні прильоти – зупинилися потяги, йде евакуація

Вибухи у Криму. Фото: з відкритих джерел

"Внаслідок атаки ворожого безпілотника на Червоногвардійський район сталася детонація на складі боєприпасів. Руйнувань та постраждалих, за попередніми даними, немає", — повідомив Аксьонов.

Також гауляйтер додав, що окупаційною "владою" було ухвалено рішення про евакуацію населення в радіусі 5 кілометрів від місця НП до пунктів тимчасового розміщення.

Зокрема, він стверджує, що рух на Кримській залізниці буде припинено для "мінімізації ризиків".

Цікаво, що раніше голова окупаційної влади запевняв мешканців Криму, що жодної небезпеки немає. Невідомі безпілотники "намагалися" атакувати інфраструктурні об'єкти у Криму, проте російські вояки вже перебувають на місці "для ліквідації можливих наслідків".

Раніше "Коментарі" повідомляли – російські окупанти призупинили рух через Кримський міст. Тим часом у Червоногвардійському районі лунають вибухи.

Читайте також на порталі "Коментарі" — увечері 17 липня російських диктатор Путін провів нараду, присвячену поновленню роботи Кримського мосту, який постраждав від підриву. Президент Росії передбачувано поклав відповідальність за підрив, який він називає "терактом", на "київський режим" — і пообіцяв відповідь від Міноборони. Тим часом в Офісі президента України не виключають, що за підривом моста, який, до речі, продовжує функціонувати, може стояти путінський режим. Що можна сказати про ситуацію на другу добу після події? Якими можуть бути наслідки, чи чекати на продовження? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Aksenov82/2885
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини