Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму пролунали вибухи: Керченський міст знову перекрили
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму пролунали вибухи: Керченський міст знову перекрили

На півночі Криму пролунали вибухи

9 серпня 2023, 10:40 comments3596
Поділіться публікацією:

У Криму пролунали вибухи. Їх чули у Джанкойському районі на півночі окупованого півострова. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на місцеві Telegram-канали.

У Криму пролунали вибухи: Керченський міст знову перекрили

Кримський міст. Фото: з відкритих джерел

Місцеві жителі розповідають, що в районі Джанкоя після вибухів були помічені в небі російські вертольоти.

"Через Нижньогірський район три пари вертольотів пролетіли у бік Азовського моря", — йдеться у повідомленні.

Крім того, окупаційна влада знову розпорядилася перекрити Кримський міст, а рух усього транспорту зупинили. Також повідомляють, що там пролунав сигнал повітряної тривоги.

Побоюючись паніки серед місцевого населення, окупанти вже встигли заспокоїти мешканців Севастополя. Вони стверджують, що нібито у районі Севастопольської бухти ворожий флот проводить тренування військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту. Тому причин для переживань немає.

Зазначимо. 8 серпня місцеві пабліки також повідомляли про те, що в Джанкої було чутно гучний вибух, також повідомлялося про приліт у Жовтневому.

Читайте також на порталі "Коментарі" — атака українських морських дронів на Новоросійськ завершилася дуже ефектно та ефективно. Стало відомо, що внаслідок цієї спецоперації СБУ у новоросійській бухті пошкоджено великий десантний корабель "Оленегорский горняк". А спікер Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк попередила, що вибухи, подібні до тих, що сталися сьогодні у Феодосії (куди дісталися вже БПЛА і де росіяни розмістили величезне нафтосховище, яке використовується для заправки Чорноморського флоту РФ), можуть повторитися. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини