Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму прильоти по важливих об'єктах окупантів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму прильоти по важливих об'єктах окупантів: подробиці

В Євпаторії та Саках було дуже голосно

6 січня 2024, 09:34 comments13199
Поділіться публікацією:

Пілоти Повітряних сил знищили пункт управління російських окупантів у Саках. Як передає портал "Коментарі", цю інформацію підтвердив командувач Повітряних сил Микола Олещук, подякувавши нашим льотчикам за відмінну роботу.

У Криму прильоти по важливих об'єктах окупантів: подробиці

Крим. Фото: з відкритих джерел

Зазначимо, увечері 5 січня у соцмережах повідомляли про вибухи у тимчасово окупованому Криму, окупанти перекривали Кримський міст.

Також 4 січня в Євпаторії Сили оборони України вразили станцію радіолокації, пункт управління із захищеним каналом зв'язку з Кремлем, який у тому числі відповідав за координування ППО всього півострова. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Рух кримських партизанів "Атеш" провів дорозвідку удару Сил оборони України у військовій частині поблизу Євпаторії, по якій 4 січня завдали ракетного удару, та передали інформацію СОУ.

За інформацією місцевих агентів, крім самої станції, був вражений пункт управління, який відповідав за захищений канал зв'язку з Кремлем, і в тому числі за координування ППО всього півострова.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у новому інтерв'ю виданню The Economist президент України Володимир Зеленський заявив, що Крим та битва у Чорному морі стануть у 2024-му пріоритетом для нас. Як оцінюєте цю заяву? Навіщо вона була зроблена? Які перспективи битви за південь? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов заявив, що прогнози про те, що ЗСУ зайдуть цього літа до анексованого Криму здійснилися. Мовляв, справді повноцінно українській армії не вдалося зайти на півострів, але бійці ЗСУ провели десятки рейдів до Криму. Чи продовжить Україна тиснути на Крим, розуміючи, що півострів – головна українська територія, за яку Путін точно воюватиме до останнього? Видання "Коментарі" розібралося у темі, вивчивши думки експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини