Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму після ударів по військових об'єктах ФСБ щодня затримує нібито "шпигунів"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму після ударів по військових об'єктах ФСБ щодня затримує нібито "шпигунів"

ФСБ РФ рапортує про затримання "диверсантів" та "шпигунів"

29 вересня 2023, 13:54
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Криму після серії ударів по військових об'єктах ФСБ РФ майже щодня заявляє про затримання підозрюваних у "шпигунстві". Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "Крим Реалії".

У Криму після ударів по військових об'єктах ФСБ щодня затримує нібито "шпигунів"

Удар по Севастополю. Фото з відкритих джерел

Зокрема, 29 вересня ФСБ РФ заявила про затримання мешканця Керчі за підозрою у "шпигунстві". 45-річний чоловік нібито за завданням Головного управління розвідки Міноборони України "вів фото- та відеофіксацію переміщення військової техніки" та передавав ці відомості "куратору".

На день раніше російські силовики також заявили про затримання в Севастополі чоловіка за підозрою в "держзміні".

Нібито він "за завданням української розвідки" влаштувався будувати фортифікаційні споруди в Криму.

Читайте на порталі "Коментарі" — Україна значно активізувала удари по Криму. Останнім часом прилітало до Верхньосадового під Севастополем, де розташований запасний командний пункт Чорноморського флоту РФ. Завдано потужного удару по аеродрому "Саки". У п'ятницю, 22 вересня, удару було завдано безпосередньо по штабу Чорноморського флоту окупантів у Севастополі. Про що свідчить таке посилення атак на кримському напрямі? До чого це може призвести? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у ніч проти 13 вересня Україна накрила, схоже, ракетами, судноремонтний завод ім. Орджонікідзе у тимчасово окупованому Севастополі. Є інформація, що пошкоджено підводний човен та великий десантний корабель. Про що говорить ця атака і, в принципі, останні удари по Криму? Як події навколо півострова можуть розвиватися в найближчому майбутньому (наприклад, до кінця року)? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини