Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму окупанти тримають смертоносну зброю: подробиці ГУР
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму окупанти тримають смертоносну зброю: подробиці ГУР

У Криму окупанти тримають кілька типів носіїв ядерної зброї

3 січня 2023, 14:30
Поділіться публікацією:

В анексованому Криму зараз росіяни тримають носії ядерних боєприпасів наземного, повітряного та морського базування. Про це заявив представник ГУР Міноборони України Андрій Черняк, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Укрінформ".

У Криму окупанти тримають смертоносну зброю: подробиці ГУР

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

У Міноборони зазначили, що українська розвідка постійно стежить за переміщеннями ядерної зброї РФ, зокрема тактичного рівня, і знає, де вона розташована.

"Військова розвідка бачить, що на території тимчасово окупованого Криму наразі розміщені носії ядерних боєприпасів наземного, повітряного та морського базування. Йдеться про кораблі, підводні човни, літаки та наземні комплекси, які можуть завдавати ударів ядерними боєприпасами", — зазначив представник ГУР. .

Він додав, що росіяни проводили певні роботи на об'єкті "Феодосія-13" у селі Краснокам'янка, щоб підготувати його для зберігання ядерних боєприпасів. Зараз українські розвідники не мають підтверджених даних – завершено ці роботи чи ще ведуться.

Говорячи про ризики завдання ядерного удару РФ, представник військової розвідки зазначив, що від Росії справді можна чекати чого завгодно. Але на боці України міжнародне співтовариство, яке уважно стежить за ситуацією і, якщо з'явиться реальна загроза, зможе вплинути на путінський режим, щоб не привести миру до ядерної катастрофи. Україна також враховує різні варіанти розвитку подій.

Читайте також на порталі "Коментарі" — дрони знову б'ють Україною, а Іран заперечує допомогу РФ у війні: як це зупинити.

Також видання "Коментарі" повідомляло – про що говорить попередження Кирила Буданова – чи варто чекати на нові вибухи на території РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини