Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Криму ліквідували двох важливих російських офіцерів Росгвардії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Криму ліквідували двох важливих російських офіцерів Росгвардії (ВІДЕО)

Рух опору в Криму знищив двох важливих офіцерів Росгвардії підірвавши їх в машині.

1 лютого 2023, 16:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українсько-татарський рух опору "Атеш", який працює на території тимчасово окупованого Криму, повідомив про знищення двох офіцерів Росгвардії. Про це повідомляє портал "Коментарі"  з посиланням на Telegram руху опору.

У Криму ліквідували двох важливих російських офіцерів Росгвардії (ВІДЕО)

В Криму ліквідували офіцерів Росгвардії. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє Telegram сторінка українсько-татарського руху опору "Атеш", її представники мають довгі руки, які запустили до кремлівських спільників – національної гвардії Російської Федерації ліквідувавши двох офіцерів цієї військової організації.

"Атеш" пише, що вони створили саморобну вибухівку, яка спрацювала не гірше ніж професійна під час вибуху. Вибух стався під час поїздки офіцерів Росгвардії з Севастополя в Сімферополь. Про осіб, які перебували в машині деталей не повідомляють.

"Наші люди у цій злочинній за своєю суттю організації змогли ліквідувати двох вельми важливих офіцерів Росгвардії, які поспішали із Севастополя до Сімферополя. Не доїхали, згоріли у машині", — повідомляє українсько-кримський рух опору та додає, "що це тільки початок". 

Опубліковане відео з палаючою машиною, в якій за інформацією руху опору загинули два офіцери Росгвардії можна переглянути нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про 28-му окрему механізовану бригаду імені Лицарів Зимового Походу, яка спільно з нацгвардійцями ефектно знищила командний пункт росіян. Окупанти втікали на краденому мотоциклі забувши про своїх поранених колег. Відповідне відео потрапило в мережу.

Також "Коментарі" писали про зброю, яку планують в наступному пакеті військової допомоги передати США. Це високоточні ракети GLSDB, що зможуть змінити баланс сил у війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/atesh_ua/336
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини