Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ефектне відео. Українці знищили командний пункт росіян
commentss НОВИНИ Всі новини

Ефектне відео. Українці знищили командний пункт росіян

Українські військові з 28 ОМБР ефектно знищили командний пункт російської армії разом з окупантами.

1 лютого 2023, 14:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Українські військові продовжують знищувати російських окупантів і їх військову техніку. 28 механізована бригада виклала відео в мережу, де показали, як вони ефектно знищили командний пункт російських військових. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Facebook 28-ої окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу.

Ефектне відео. Українці знищили командний пункт росіян

Знищення російського командного пункту. Скріншот з відео

Україна продовжує війну з російськими військами. За даними Генштабу України станом на 1 лютого армія України змогла ліквідувати 128,4 тис. російських військових, включно з 920 одиницями особового складу за попередню добу. Окрім того, українські військові знищили сотні одиниць військової техніки противника, включно з танками, артилерійськими системами та літаками.

В мережу потрапило відео, як артилеристи 28-ої окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу спільно з аеророзвідниками батальйону "Свобода" 4-ї бригади Національної гвардії України знищили командний пункт російських військових.

На відео видно потужний вибух та втечу росіян на мотоциклі.

"Загарбники були настільки перелякані, що втекли на краденому мотоциклі, покинувши своїх поранених", — повідомляють артилеристи 28-ої ОМБР.

Переглянути відео зі знищенням російського командного пункту можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що новообраний президент Чехії Петр Павел позитивно висловився про українську армію, назвавши її найдосвідченішою в Європі.

Також "Коментарі" писали про президента Польщі Анджея Дуду, який запевнив, що росіяни прийдуть в Україну на колінах підписувати мир.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини