Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росіяни прийдуть на колінах підписувати мир – Дуда
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни прийдуть на колінах підписувати мир – Дуда

Анджей Дуда розповів, де росіяни мають підписувати мир, коли прийдуть на колінах до України

1 лютого 2023, 13:37
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Польский президент Анджей Дуда згадав розмову з Володимиром Зеленським під час якої попросив президента України, щоб мирний догорів між Україною та Росією був підписаний в Переяславі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на польське видання Wprost.

Росіяни прийдуть на колінах підписувати мир – Дуда

Президент Польщі Анджей Дуда. Фото з відкритих джерел

Анджей Дуда разом з першою леді Польщі розпочав свій дводенний візит до Латвії, де зустрінеться з президентом Егілсом Левітсом 1 лютого. Під час пресконференції на зустрічі президента Дуди з поляками у Ризі, лідер Польщі критично висловився про російську агресію.

"Ми дуже сильно підтримуємо один одного, особливо в час, коли цей монстр з російського сходу знову повстає і простягає свої хижі лапи, щоб захопити більше народів. Він напав на наших сусідів з України, на наших колишніх співвітчизників з Речі Посполитої, цієї великої Республіки, бажаючи позбавити їхньої свободи, незалежності, суверенітету, життя і, насамперед, самовизначення", – говорить Анджей Дуда.

Дуда стверджує, що завдяки спільній підтримці союзників, Україна зможе перемогти Росію. Та додає, що під час нещодавньої розмови з Зеленським він попросив підписати мир в одному з міст України, щоб засвідчити кінець російського, радянського та імперського терору.

"Володимире, дивлячись на нашу історію, коли ви переможете Росію, коли росіяни прийдуть сюди на колінах мир підписувати, то ведіть їх у Переяслав, нехай вони з вами підпишуть мир. Нехай перекреслять усі ті роки радянського та російського впливу і цю неволю від часів царизму до недавнього часу, від якої ви зараз знову захищаєтесь", – сказав президент Польщі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Медведєв прочитав пропагандистський лист про те, що Польща мала загинути

Також "Коментарі" писали про Віктора Ющенка, який порадив Путіну подивитись польський фільм.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини