Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Крим прибула велика кількість окупантів: партизани назвали причини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Крим прибула велика кількість окупантів: партизани назвали причини

За даними українських партизанів, у військових шпиталях Криму перебуває багато окупантів на лікуванні, яких привезли з окупованих територій України

6 квітня 2024, 15:50 comments5646
Поділіться публікацією:

Українські партизани продовжують фіксувати прибуття великої кількості російських загарбників до окупованого Криму. Цього разу багато окупантів помітили у місті Джанкой. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє військовий рух українців та кримських татар "АТЕШ".

У Крим прибула велика кількість окупантів: партизани назвали причини

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"Агенти "АТЕШ" підтверджують, що ситуація з регулярним прибуттям особового складу до міста — без змін. За нашими даними, у військових госпіталях та цивільних лікарнях на лікуванні перебуває безліч окупантів, які прибули з окупованої материкової України", — зазначили у повідомленні.

Партизани додали, що великі втрати армії РФ змушують Кремль проводити приховану мобілізацію, щоб їх перекрити та поповнити людський ресурс. Тому багато окупантів приїжджають у Джанкой для майбутнього відправлення на поле бою.

"Якщо ти російський військовий, хочеш жити і проти злочинної війни, пиши нашому координатору. Приєднавшись до нас, ти отримаєш шанс повернутися додому, до своєї родини та жити у вільній, успішній країні", — наголосили у військовому русі "АТЕШ".

Читайте також на порталі "Коментарі" — крім власне фронтових подій, де ситуація для України досить складна, особливо на Донеччині, де росіяни посилено атакують, бої ведуться і дистанційно (за допомогою ракет та безпілотників, причому останніми ми наводимо "шурхіт" у країні -агресоре), а також на дипломатичних аренах. Експерти оцінили спеціально для порталу "Коментарі", що зараз відбувається на всіх фронтах російсько-української війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони РФ Сергій Шойгу пообіцяв поставити три нові кораблі типу "Каракурт" для Чорноморського флоту у 2024 році. Спікер Військово-морських сил Дмитро Плетенчук відреагував і дав зрозуміти, що росіянам навряд чи вдасться втілити ці наміри у життя. У себе в Facebook Плетенчук перерахував п'ять корветів "Каракурт", які поки що так і не стали в дію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини