Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Кремлі відреагували на поставки винищувачів для України від Польщі та Словаччини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на поставки винищувачів для України від Польщі та Словаччини

Росія відреагувала на погодження Польщі та Словаччини надати Україні винищувачі.

17 березня 2023, 14:06 comments2558
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Польща, а згодом і Словаччина повідомила, що готова надати Україні військові літаки. Тепер з’явилась реакція Кремля на такі дії союзників України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

У Кремлі відреагували на поставки винищувачів для України від Польщі та Словаччини

Речник Кремля Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

17 березня Президент Польщі Анджей Дуда повідомив, що його країна готова надати Україні чотири винищувачі МіГ-29. Наступного ж дня прем'єр-міністр Словаччини Едуард Хегер розповів, що дискусії над питанням відправки бойових літаків до України закінчено. Політик сказав, що уряд Словаччини погодив відправити 13 літаків МіГ-29 до України.

На такі дії від союзників України відреагував речник Кремля Дмитро Пєсков.

"Схоже, що ці країни таким чином займаються утилізацією старого непотрібного обладнання", — сказав Пєсков.

Російський дипломат вважає, що такі дії є "ще одним прикладом" того, що військовий альянс НАТО збільшує свою участь у війні між Україною та Російською Федерацією. У кінці виступу Пєсков пригрозив, що такі дії створити додаткові проблеми для України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про тривожні дії росіян в Атлантичному океані. Російський човен підплив до португальського острова Мадейра де кілька годин досліджував підводні кабелі для інтернету. На такі дії уряд Португалії наказав відправити своє судно для супроводу росіян, проте португальські військові не виконали наказ.

Також "Коментарі" писали, що нове відео від американських спецслужб підтверджує, що росіяни спеціально збили дрон MQ-9 Reaper у Чорному морі. На відео видно, як винищувач скидає паливо перед безпілотником, а потім вдаряється об нього.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини