Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Кремлі відповіли, чи відбулись таємні переговори України та Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відповіли, чи відбулись таємні переговори України та Росії

Дмитрій Пєсков заперечує існування переговорів між Україною та Росією.

26 серпня 2024, 13:22
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на інформацію про конфіденційні переговори між Україною та Росією щодо часткового припинення вогню, зокрема масованих ракетних ударів, які мали відбутись у Катарі.

У Кремлі відповіли, чи відбулись таємні переговори України та Росії

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу у Кремлі представник адміністрації Путіна Дмитрій Пєсков відповів на питання журналістів. Одне з них стосувалось можливих переговорів України та Росії в Катарі.

"Ні, жодних переговорів не було", — відповів Пєсков та додав, що тема переговорів "неабияк втратила свою актуальність".

Американське видання Washington Post 17 серпня опублікувало матеріал у якому вказує, що російська та українська делегації за посередництвом Катару мали зустрітися в Досі наприкінці серпня. Французьке видання Le Monde повідомляє, що непрямі переговори мали стосуватись угоди "про припинення ударів по енергетичній та електричній інфраструктурі з обох сторін", що розцінювалось, як "часткове припинення вогню для обох країн". За інформацією видання після наступу України на Курську область 6 серпня Росія заявила, що відкладає переговорний процес. Як вказує Washington Post, росіяни закликали "трохи почекати".

Офіційно Україна не повідомляла про переговори в Катарі. Росія також заперечує цю інформацію.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що 26 серпня Росія здійснила масовану ракетну атаку по Україні завдавши ударів по 15 областям. Основною метою атак РФ стала енергетична інфраструктура. 

Також "Коментарі" писали про Зеленського, який заявив про готовність України до мирних переговорів з Росією та назвав умови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини