Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Кремлі відповіли, чи бачать альтернативи закінчити війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відповіли, чи бачать альтернативи закінчити війну в Україні

Російський диктатор Володимир Путін відмовляється закінчувати війну в Україні.

сьогодні, 12:45 comments1953
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на план перемоги Зеленського та заявив, що Росія не має альтернативних варіантів закінчення війни в Україні, крім як перемоги Москви. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відповіли, чи бачать альтернативи закінчити війну в Україні

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Представник адміністрації Путіна Дмитрій Пєсков в коментарі російському пропагандисту Павлу Зарубіну відповів на можливість Москви розглянути альтернативні варіанти закінчення війни в Україні.

"Для Росії якихось інших альтернатив в історії не було, немає альтернативи нашій перемозі і зараз", — сказав Пєсков.

Дмитрій Пєсков повторив наративи Кремля та додав, що Росія у війні виконає всі цілі та поставлені російським диктатором завдання "СВО".

Крім того, речник Путіна заявив, що Росія воює не лише проти України, але й країн Заходу, які допомагають Києву у війні проти російської агресії.  

"Йде війна. Вони воюють з нами колективно, маємо колективного ворога. Вони відкрито кажуть, що їхня мета — це стратегічно та тактично перемогти Росію", — сказав Пєсков.

Володимир Зеленський наступного тижня представить план перемоги Джо Байдену та іншим лідерам. За словами Зеленського, цей момент стане визначальним для процесу закінчення війни в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський запросив Росію взяти участь на перших етапах мирних переговорів щодо закінчення війни в Україні. У Кремлі відреагували

Також "Коментарі" писали про найбільші поразки Росії у війні. Від ганебної поразки у Кримській війні до принизливих втрат у війні проти Японії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини