Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав наступний тиждень визначальним для кінця війни: що має статись
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав наступний тиждень визначальним для кінця війни: що має статись

Володимир Зеленський наступного тижня презентує план перемоги України у війні проти Росії світовим лідерам.

сьогодні, 08:10 comments2392
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський заявив, що наступний тиждень може визначити майбутній розвиток війни, зокрема і її закінчення. За словами президента, щоб це сталось, потрібні рішучі дії від партнерів України.

Зеленський назвав наступний тиждень визначальним для кінця війни: що має статись

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський у вечірньому звернені сказав про визначальність наступного тижня для війни в Україні та окремо наголосив на необхідності західних партнерів проявити сміливість.

"Наступний тиждень може стати багато в чому визначальним для того, щоб зупинити російський терор, цю агресію, і щоб повернути нормальну безпеку. Щоб це сталося, рішучість наших партнерів має відповідати сміливості українців", — сказав президент.

За словами Зеленського, питання, коли закінчиться війна в Україні, залежить від того, "коли рішучість партнерів не відставатиме від того, що ми можемо робити для нашого захисту та перемоги".

Очікується, що наступного тижня Володимир Зеленський відвідає США та візьме участь у Генеральній Асамблеї ООН. У Штатах Зеленський зустрінеться з президентом США Джо Байденом, а також з Камалою Гарріс та Дональдом Трампом, яким презентує план перемоги. Крім того, очікується, що президент України проведе зустріч з канцлером Німеччини Олафом Шольцом та іншими партнерами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський розповів нові подробиці про план перемоги України у війні.

Також "Коментарі" писали про заяву Зеленського у якій він заявив, що план перемоги — це план "Б". За словами президента, план "А" полягав у тому, щоб не допустити повномасштабного вторгнення Росії в Україну. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини