Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Кремлі розповіли, чи збираються вводити воєнний стан
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли, чи збираються вводити воєнний стан

Дмитро Пєсков запевнив журналістів, що про воєнний стан у РФ поки не йдеться

26 вересня 2022, 16:14
Поділіться публікацією:

У Кремлі поки що не розглядають рішення про запровадження військового стану на території Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на слова прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєсков в інтерв'ю російським ЗМІ.

У Кремлі розповіли, чи збираються вводити воєнний стан

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

"Жодних рішень про введення військового стану в будь-яких регіонах поки не приймалося", — заявив він.

При цьому рупор Кремля додав, що рішень щодо закриття кордонів для чоловіків через мобілізацію також поки що немає.

Тут привертає увагу одна деталь – Дмитро Пєсков приблизно в такому ж тоні говорив за кілька днів до оголошення Володимиром Путіним часткової мобілізації, що на подібні кроки Москва не піде і взагалі "спецоперації" РФ в Україні йде за планом.

Читайте також на порталі "Коментарі" — топ-темою останнього тижня вересня, безперечно, будуть так звані "референдуми", затіяні Росією на тимчасово окупованих територіях України. А також їхнє можливе визнання владою країни-агресора з включенням до складу РФ. І все це – на тлі ядерних загроз, якими сиплять російські офіційні особи. Президент України Володимир Зеленський вже зазначив, що подібними кроками Кремль надіслав небезпечний сигнал про те, що не має наміру припиняти війну та вести переговори про мир на адекватних умовах. Видання "Коментарі" продовжує обговорювати те, що відбувається з експертами.  

Також видання "Коментарі" писало — світ на межі прірви: чи є ще шанс завадити президенту Росії Володимиру Путіну застосувати ядерну зброю в Україні. В ситуація спеціально для нашого видання розібралися експерти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини