Головна Новини Суспільство Війна з Росією У країнах G7 готуються до довготривалої війни в Україні: ЗМІ дізнались терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

У країнах G7 готуються до довготривалої війни в Україні: ЗМІ дізнались терміни

Війна в Україні затягнеться на кілька років, вважають представники країн G7.

20 вересня 2023, 11:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Країни, що входять до "Великої Сімки" починають змінювати свої плани щодо війни в Україні та готуються до довготривалої боротьби проти російської агресії. На їх думку війна може тривати 6-7 років. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bloomberg.

У країнах G7 готуються до довготривалої війни в Україні: ЗМІ дізнались терміни

Війна в Україні триватиме 6-7 років, вважають країни G7. Фото з відкритих джерел

Союзники України усе більше говорять про затяжну війну проти Росії. На Заході починають вказувати на вартість витрат на підтримку України. Однак світові лідери й надалі говорять про потребу допомагати Києву.

Президент США наголосив, що світ повинен протистояти агресії Росії для стримування потенційних режимів до подібних кроків, що здійснило керівництво РФ. Крім того, Байден вказав, що Сполучені Штати і партнери будуть продовжувати підтримувати Україну та її народ, який бореться за територіальну цілісність та свою свободу. Таким чином союзники України вже починають готуватись до довготривалої війни.

"Війна може тривати ще шість-сім років і що союзники повинні фінансово планувати, щоб продовжувати підтримувати Київ у такому тривалому конфлікті", — сказав представник однієї з країн G7, якого цитує Bloomberg.

Європейські чиновники підкреслюють, що складно буде продовжувати підтримку України, однак, якщо розробити стратегію дій, то є шанс на успіх.

"Це буде нелегко. Це чинить великий тиск на суспільства, на уряди через різні вибори в Європі. Але маючи цю середньострокову стратегію довгострокової підтримки України, це зрештою допоможе нам досягти успіху", — сказав міністр закордонних справ Чехії Ян Ліпавскі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що говорили світові лідери про війну в Україні на Генасамблеї ООН.

Також "Коментарі" писали про президента Польщі, який назвав єдину гарантію миру для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Oksana_T

20 вересня 2023, 15:49

Такие прогнозы очень пугают, особенно учитывая, что нет поводов не доверять мнению стран G7... Боюсь, что на такой огромный промежуток времени у нас просто не хватит ни сил, ни ресурсов.

Ігор

20 вересня 2023, 10:25

Та й справді, це ж народ України обрав довготривалу війну. Як у КНДР. Звісно, його і треба підтримувати. І наш корумпований, войовничий Вождь, який вже з народження був сміливим вояком, буде багато років вести нас до кордонів 1991.


Новини