Головна Новини Суспільство Війна з Росією Президент Польщі назвав єдину гарантію миру для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Польщі назвав єдину гарантію миру для України

Анджей Дуда заявив про гарантії миру для України та Сполучених Штатів, яких потрібно досягти під час війни проти Росії.

20 вересня 2023, 10:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда вважає, що поразка Росії у війні проти України стане глобальною гарантією миру. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Президент Польщі назвав єдину гарантію миру для України

Президент Польщі Анджей Дуда. Фото з відкритих джерел

Польський лідер закликав Захід якомога більше підтримувати Україну. За його словами російсько-українська війна має глобальні наслідки, тому потрібно допомагати українцям відбити агресію Росії.

"Йдеться про те, щоб переконатися, що Росія не зможе юридично зрушити кордони в Європі. Це гарантія миру в майбутньому, також для Сполучених Штатів", — сказав Дуда.

Президент Польщі наголосив, що у війні в Україні немає рішення для компромісів, і тільки поразка Росії зможе встановити мир.

"Росію можна зупинити, тільки якщо її перемогти, а вона буде переможена, коли Україна витіснить російську армію з окупованих територій. Тільки тоді ми зможемо сказати, що російський імперіалізм дійсно зазнав поразки", — вважає Анджей Дуда.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що між Польщею та Україною відбувається суперечка щодо зерна. Як відповідь Україна оголосила, що подасть до суду на три країни, які вводять ембарго українського зерна, а польський президент зухвало висловився про Україну назвавши її "небезпечним потопаючим". У США вже відреагували на заборону українського зерна від Польщі.
Також "Коментарі" писали про Генеральну асамблею ООН, де зібрались світові лідери держав. Під час своїх виступів вони згадували про війну в Україні. Портал зібрав найважливіші повідомлення президентів США, Бразилії, Туреччини, Польщі та інших країн.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 вересня 2023, 10:16

Поразка Росії можлива тільки після її повного знищення і розграбування, а всі ці розмови про кордони 1991, це приваблива морквина для віслюка. Біда в тому, що перемога одного Зла над іншим своїм близнюком спокою не надасть. Православна і юдейська пропаганда перетворили слов'ян на агресивну терористичну корумповану чорну діру, яка буде постійно засмоктувати в себе все розумово розвинуте.


Новини