Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Комітеті безпеки відреагували на заяви Безуглої про кількість загиблих на війні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Комітеті безпеки відреагували на заяви Безуглої про кількість загиблих на війні

У парламентському комітеті з питань національної безпеки, оборони та розвідки заперечили заяви Мар'яни Безуглої про втрати України на війні.

27 лютого 2024, 10:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Народна депутатка Мар'яна Безугла відреагувала на заяви президента Володимира Зеленського про втрати на війні та заявила, що з урахуванням зниклих безвісти, які могли загинути втрати будуть становити 50 тис. Ці заяви прокоментував секретар парламентського комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Роман Костенко.

У Комітеті безпеки відреагували на заяви Безуглої про кількість загиблих на війні

Народна депутатка Мар'яна Безугла. Фото з відкритих джерел

Народний депутат від фракції "Голос" Роман Костенко відреагував на повідомлення про втрати на війні від Мар'яни Безуглої. 

"Я був на комітеті, я не чув, щоб Генштаб говорив, що у нас є до 50 тисяч. (загиблих). Десь вони говорили про 7-8 тисяч зниклих безвісти, тому це десь цифра до 40 тисяч", – сказав Костенко.

Роман Костенко також пояснив, чому президент розповів про кількість загиблих військових на війні. За його словами, Зеленський сказав реальну інформацію, адже у суспільстві вважали, що втрати на війні значно більші за 100 тис.

Нагадаємо, що 25 лютого Володимир Зеленський вперше озвучив кількість загиблих на війні. За його словами втрати України становлять 31 тис. загиблих військових. Однак кількість поранених та зниклих безвісти президент не назвав, вказавши, що "Росія буде знати, скільки людей пішло з поля бою".

На заяви президента відреагувала Мар'яна Безугла, яка повідомила, що озвучені втрати України від президента, це ті, які підтвердженні, але без врахування зниклих безвісти. Тому, за її словами "загиблих може бути близько 50 тис."

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий відреагував на втрати України, озвучені Зеленським.

Також "Коментарі" писали, що народна депутатка заявила про високі шанси втратити українські міста після втрати Авдіївки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

27 лютого 2024, 11:08

Бубочка прокозлился со своей цифрой в 30 тысяч, и дал команду своим шавкам "размазать" информацию. Теперь подтанцовка шапитолия устраивает споры и танцы вокруг этой цифры, просто отвлекая внимание.


Новини