Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Києві озвучили пропозицію Медведєву після його "мрій" у день РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві озвучили пропозицію Медведєву після його "мрій" у день РФ

Секретар РНБО Данілов запропонував передати Медведєву сорому сорочку після його "мрій" у день РФ

12 червня 2023, 17:00
Поділіться публікацією:

Заступнику голови Радбезу РФ Дмитру Медведєву не завадить упокорлива сорочка після його "мрій" про нібито "російський" Майдан Незалежності. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку у себе в Twitter висловив секретар РНБО Олексій Данілов.

У Києві озвучили пропозицію Медведєву після його "мрій" у день РФ

Дмитро Медведєв. Фото з відкритих джерел

"Попросив колег з відділу психологічного кризового менеджменту передати Медведєву, заразом "привітати" з днем тимчасово існуючої Росії", — потролив Данілов екс-президента Росії.

Зазначимо, сьогодні Дмитро Медведєв двічі здивував своїх підписників у телеграм. По-перше, коли привітав росіян із днем росії українською мовою. А по-друге, коли виклав фото Майдану Незалежності, у центрі якого розвивається російський прапор.

"Майдан Незалежності. Скоро-площа Росії", — підписав Медведєв фото українською, на якому зображено центральну площу Києва Майдан Незалежності. На зображенні написано "З днем Росії!".

Читайте також на порталі "Коментарі" — радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк у відповідь на продукування "мирних планів" індонезійського, бразильського, африканського та іншого виготовлення заявив, що будь-який переговорний процес із нинішнім московським режимом неможливий. Про те, що передумов для переговорів немає, заявляють у Кремлі. Однак "миротворці" ніяк не вгамуються. Про що говорять їхні потуги? Які перспективи переговорів між Києвом та Москвою? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому немає стрімкого настання ЗСУ – чи є ознаки, що РФ готується до відступу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини