Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Каховці окупанти заявили про відведення військ: у Міноборони відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

У Каховці окупанти заявили про відведення військ: у Міноборони відреагували

Ганна Маляр повідомила, що окупанти влаштовують провокації, щоб виявити, хто допомагає ЗСУ

8 серпня 2023, 14:20 comments2062
Поділіться публікацією:

Російські військові, які воюють на Херсонському напрямку, шукають різні способи, щоб виявляти проукраїнсько налаштованих громадян. Для цього вони влаштовують різні провокації, в тому числі оголошуючи нібито "відведення" своїх формувань. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram написала заступник міністра оборони України Ганна Маляр.

У Каховці окупанти заявили про відведення військ: у Міноборони відреагували

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

"У місті Каховка та інших населених пунктах Херсонської області противник поширював фейки про відведення окупаційних військ та проводив демонстраційні дії так званого масового переміщення військової техніки", — написала Ганна Маляр.

Вона зазначає, що вже не раз фіксувалися випадки, коли окупанти свідомо підсилали до проукраїнських громадян своїх агентів. Ті робили проукраїнські заяви та виявляли тих, хто підтримував таку риторику. Потім передавали таких людей так званим правоохоронцям.

За словами Ганни Маляр, ще одна хитрість, на яку пішли росіяни, полягала в тому, що вони навмисне відключили абонентів від операторів російського мобільного зв'язку та дротового Інтернету. У цей час вулицями почали їздити спеціальні автомобілі, які фіксували роботу передавачів інформації.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські окупанти продовжують наживатися на українських громадянах, яких фактично беруть у заручники. При спробі перетину українцями російських блокпостів на окупованих територіях загарбники вимагають гроші. В іншому випадку погрожують розвертати людей у зворотному напрямку. Про це у своєму Telegram-каналі розповіла заступник міністра оборони України Ганна Маляр.

Також видання "Коментарі" повідомляло – навіть ті блогери, які всіляко підтримують "російський світ" і путінський режим тепер не можуть не визнати, що у Криму зараз напівпорожні пляжі. Кількість бронювань готелів росіянами в окупованому Криму у другій половині липня скоротилася на 45% порівняно з першою половиною місяця.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/992
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини