Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Кабміні закликали українських біженців до весни не повертатися додому: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кабміні закликали українських біженців до весни не повертатися додому: яка причина

Ірина Верещук попередила українців про наближення непростої зими через терористичні атаки Росії

25 жовтня 2022, 14:35 comments2719
Поділіться публікацією:

Громадянам України, які через війну були змушені покинути свої будинки, вирушивши за кордон, не варто повертатися додому до весни. Зима може бути складною через терористичні ракетні атаки Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірини Верещук під час загальнонаціонального телемарафону.

У Кабміні закликали українських біженців до весни не повертатися додому: яка причина

Ірина Верещук. Фото: з відкритих джерел

"Ви бачите: Росія перейшла до терору цивільного населення, вона не може воювати з армією, вона програє на полі бою", — наголосила Ірина Верещук.

За її словами, тим українцям, які сьогодні мають альтернативу тому, щоб повертатися до України, потрібно її вибрати та залишитися, по можливості, за кордоном.

"Буду просити не повертатися, нам потрібно пережити зиму. На жаль, мережі не витримають, ви бачите, що робить Росія. Не потрібно цього робити. Якщо є можливість – залишитися, поки що перезимувати за кордоном", — повідомила Верещук.

Щодо планів на весну, то, за словами міністра, вона дуже хотіла б, щоб усі українці повернулися назад до України та всі разом відбудовували області, які своїм варварським вторгненням зруйнувала Росія.                                                                                                                                    

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США підтвердили – Росія готує теракт на Херсонщині, але пропаганда працює над тим, щоб звинуватити у злочині Україну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українські бійці оприлюднили термінове звернення до російських військових (ВІДЕО).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини