У ході наступу ЗСУ окупанти відійшли з одного з населених пунктів у Херсонській області

ЗСУ продовжують знищувати окупантів

У Генеральному штабі Збройних сил України розповіли про оперативну обстановку щодо російського вторгнення станом на вечір 30 травня. Про це повідомляється на офіційній сторінці Генштабу ЗСУ в соціальній мережі Facebook.

Так, згідно з інформацією Генштабу, на Южнобузькому напрямку противник активних бойових дій не проводив. Обстріляв цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Посад-Покровське, Осокорівка, Нововоронцовка, Благодатне, Партизанське та інших.

"Під час вдалого наступу підрозділів Сил оборони ворог зазнав втрат і відійшов із населеного пункту Миколаївка Херсонської області, що призвело до панічним настроям серед військовослужбовців інших підрозділів збройних сил Російської Федерації.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що на Донеччині стався витік хімречовини : під загрозою забруднення шість населених пунктів. У Бахмутському районі стався витік аміаку, хмара рухається у бік міста. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Верещук розповіла, хто займатиметься питаннями обміну військовополоненими. Віце-прем'єр повідомила, які функції з обміну полоненими між Росією та Україною залишаться в Мінреінтеграції. Докладніше про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" поінформував, що в Україні можуть зробити "платним" виїзд чоловіків за кордон на час війни: у МВС назвали варіант. Віктор Андрусів запропонував запровадити "страховий внесок". Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" писали про те, що росіян запрошують на море до Криму: яка ситуація на анексованому півострові. Пляжний сезон в окупованому Криму буде провальним. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.