Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Херсоні партизани показали полонених окупантів та попередили рашистів про "сюрпризи"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Херсоні партизани показали полонених окупантів та попередили рашистів про "сюрпризи"

Партизанський рух на тимчасово окупованій Херсонщині набирає обертів

22 червня 2022, 14:50 comments2263
Поділіться публікацією:

Як передає видання "Коментарі", рух українських партизанів на Херсонщині продовжує боротися з окупантами. Записавши чергове відео, патріоти показали, як захопили в полон російських військових, а також попередили російських загарбників, що на них чекають нові неприємності. із цими питаннями звернулося до експертів.

У Херсоні партизани показали полонених окупантів та попередили рашистів про "сюрпризи"

Херсон. Фото: з відкритих джерел

Українські партизани заявили на відео, що їм стали відомі щонайменше три адреси, за якими проживають у Херсоні російські військові, попередивши загарбників, що незабаром на них чекають несподівані "сюрпризи". Відео із попередженнями для російських загарбників з'явилося у Телеграм.

На відео озброєний чоловік у камуфляжі та балаклаві стоїть посеред якогось приміщення. Біля стіни за ним на колінах стоять двоє людей із зав'язаними очима. Це, як пояснює чоловік на відео – захоплені 21 червня у полон херсонськими партизанами російські окупанти.

"Хочу звернутися до армії Російської Федерації. Упевнений, що під час вечірньої перевірки ви не дорахувалися двох людей. Ось вони", — сказав чоловік на відео, кинувши перед людьми, що стоять на колінах, із зав'язаними очима два російські паспорти.

Він також передав "привіт" російським окупантам, які прийшли на Херсонщину зі зброєю до рук. Як запевнив чоловік на відео, полонені окупанти злили партизанам багато цікавої інформації.

"Ці двоє злили всю інформацію про вас, про ваше місцезнаходження. Ці двоє... будуть передані для обмінного фонду. Хоча це мало кому хочеться, але ми, українські партизани, на відміну від вас, орків еб*чих, маємо цінності та людяність , боремося за свою землю", — зазначив він.
Читайте також на порталі "Коментарі" - блокада українських портів : експерти розповіли, що може вирішитись у Стамбулі – чому питання стало особливо гостро.

Також видання "Коментарі" повідомляло – США дізналися, як Китай таємно підтримує Росію у війні проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини