Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР відреагували на заяву про початок контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР відреагували на заяву про початок контрнаступу

В українській розвідці закликають не питати щодня, що з контрнаступом

25 травня 2023, 15:24
Поділіться публікацією:

Звільнення захоплених ворогом територій продовжується по всій лінії фронту. ЗСУ проводять як оборонні операції, так і реалізовують контрнаступальні заходи. Як передає портал "Коментарі", так у Головному управлінні розвідки Міноборони України відреагували на інформацію про те, що обіцяний контрнаступ ЗСУ вже розпочався.

У ГУР відреагували на заяву про початок контрнаступу

Контрнаступ ЗСУ. Фото: із відкритих джерел

Представник ГУР Андрій Юсов в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив, якщо говорити конкретніше, то українці мають розуміти, що треба відходити від тієї практики, щоби щодня питати – що нового з контрнаступом, вимагати його початку. При цьому не треба втрачати вірну, бо звільнення Криму та інших тимчасово захоплених ворогом територій обов'язково відбудеться.

"До недавнього часу у нас найпопулярніша пісня була "Скоро вже буде Великдень", а зараз актуально, що "скоро вже буде наступ". Буде. Все буде гаразд", — заявив Юсов.

Зазначимо, якщо більшість українців чекала масованого наступу українських військ по всій лінії фронту або ж на окремих напрямках, то все виявилося трохи інакше і контрнаступ виглядає не так, як багато хто собі уявляв. Контрнаступ ЗСУ вже розпочався, і його активна фаза триває кілька днів. Запеклі бої точаться по всій лінії кордону. Таку заяву в інтерв'ю італійському телеканалу Rai зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — глава МЗС України Дмитро Кулеба розпочав друге турне, приблизно через півріччя, турне країнами Африки. Відбувається воно на тлі різноманітних мирних ініціатив, у тому числі з боку африканських країн, заради припинення війни в Україні. При цьому офіційний Київ чітко дає зрозуміти, що має намір говорити про переговори виключно на підставі формули світу президента України Володимира Зеленського. Про що говорить такий щільний потік миротворчих речень? Яким чином слід діяти офіційному Києву? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини