Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР відреагували на "бавовну" на Чонгарському мості: до чого готуватися далі
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР відреагували на "бавовну" на Чонгарському мості: до чого готуватися далі

Представник української розвідки Юсов натякнув, що удари Чонгарським мостом - це робота Сил оборони

22 червня 2023, 11:37
Поділіться публікацією:

У Головному управлінні розвідки Міноборони відреагували на пошкодження Чонгарського мосту на адмінкордону Херсонської області та Криму. Як передає портал "Коментарі", представник ГУР Андрій Юсов в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив, що подібні атаки продовжуватимуться і в майбутньому.

У ГУР відреагували на "бавовну" на Чонгарському мості: до чого готуватися далі

Удари по Чонгарському мосту. Фото: з відкритих джерел

"Зараз триває робота і вона буде продовжена. Це планомірна робота Сил безпеки, оборони, руху опору, місцевого населення, яке чекає на повернення української законної влади на цих територіях. Можна лише коментувати, що продовження буде", – зазначив Андрій Юсов.

Зазначимо, сьогодні російські загарбники заявили, що вночі українськими військами було завдано прицільних ударів Чонгарськими мостами, які з'єднують Херсонщину та Крим. Повідомляється, що рух по них зупинено. Окупанти вже бідкаються, що деякий час сполучення окупованої частини Херсонської області з Кримом буде ускладнене.                                                                                            

Читайте також на порталі "Коментарі" — контрнаступальні операції ЗСУ йдуть на повний хід і зараз вони спрямовані на те, щоб знищити логістичні зв'язки окупантів. Згодом це має вплинути на здатність російської армії тримати оборону під час вирішального удару. Кінцева мета тактики Генштабу ЗСУ полягає в тому, щоб розбити "сухопутний коридор" між Росією та анексованим Кримом. Про це йдеться у матеріалі "CNN".

Також видання "Коментарі" повідомляло – Олексій Арестович розповів, що стане вирішальним у питанні застосування ядерної зброї РФ і до чого тут Крим.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини