Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР розповіли про гарячкові рішення Росії щодо Кримського мосту
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР розповіли про гарячкові рішення Росії щодо Кримського мосту

Українська розвідка дізналась плани Кремля щодо захисту Керченського моста в Криму.

23 серпня 2023, 11:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Головне управління розвідки України повідомляє, що російські сили почали підготовчі роботи для затоплення поромів поблизу Керченського мосту, який з’єднує Крим з територією РФ. Таким чином росіяни намагаються запобігти атакам Збройних сил України.

У ГУР розповіли про гарячкові рішення Росії щодо Кримського мосту

Наслідки ударів по Керченському мосту. Фото з відкритих джерел

У ГУР зазначають, що наразі росіяни затоплюють вже другий паром, а в майбутньому мають плани на затоплення щонайменше шести одиниць цього плавзасобу. Крім поромів росіяни збираються встановити бонові укріплення на воді між затопленими суднами. Головна мета таких дії Росії – це створення смуги захисту перед Керченським мостом.

Головне управління розвідки вказує, що успішні атаки українських сил по незаконній споруді завдали значних пошкоджень Кримському мосту, зокрема це стосується залізничного та автомобільного шляху. Українська розвідка доповідає, що нещодавні атаки лише посилили "істеричну реакцію" керівництва Кремля.

Таким чином російське керівництво вимагає за будь-яку ціну забезпечити безпеку критично важливого для Москви об’єкта, який є основним шляхом воєнної логістики у Крим. ГУР називає такі дії росіян "гарячковим рішенням" для захисту моста довжина якого 19 км, та вказує на "інтелектуальну кризу" у військовому та політичному середовищі Російської Федерації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про звіт британської розвідки, який вказував на те, як пошкоджені мости до Криму впливають на логістику РФ.

Також "Коментарі" писали, що головна пропагандистка Кремля Ольга Скабєєва визнала, що Крим – це не Росія. Відповідне відео потрапило в мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини