Головна Новини Суспільство Війна з Росією Головна пропагандистка Кремля визнала, що Крим – це не Росія (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Головна пропагандистка Кремля визнала, що Крим – це не Росія (ВІДЕО)

Кремлівська пропагандистка на російському державному телебачені визнала, що Крим не є частиною Росії.

15 серпня 2023, 14:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Одна з найвпливовіших російських пропагандисток Ольга Скабєєва заявила, що Крим не належить Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на уривок відео розміщений в Twitter радника МВС України Антона Геращенка.

Головна пропагандистка Кремля визнала, що Крим – це не Росія (ВІДЕО)

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва. Фото з відкритих джерел

Під час ефіру телеканалу "Россия 1" Скабєєва визнала, що Крим не є частиною Російської Федерації. На пропагандистському шоу обговорювали можливі поставки в Україну німецький далекобійних ракет Taurus. Один з гостей програми заявив, що німецькі ракети здатні влучати у ціль на відстані у 750 км, а при додаткових модифікаціях відстань збільшується до 900 км. На таку інформацію відреагувала Скабєєва.

"Очевидно, що вони не збираються бити по території Російської Федерації. Тобто бити вони, швидше за все, будуть по Криму", — сказала Ольга Скабєєва та додала, що для українців головною ціллю залишатиметься Кримський міст.

Переглянути уривок відео з заявою російської пропагандистки Ольги Скабєєвої можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівник Міноборони Німеччини Борис Пісторіус пояснив, чому його країна не відправляє далекобійні ракети Taurus в Україну. Німецький урядовець вказав, що бачить небезпеку у дальності ракет, які Україна можливо буде використовувати для атаки по території Росії.

Також "Коментарі" писали про радника голови ОП Михайла Подоляка, який розповів, яка зброя призведе до різкого зменшення бойових можливостей Росії. За словами українського чиновника німецькі далекобійні крилаті ракети Taurus та американські балістичні ракети ATACMS допоможуть Україні у війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини