Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як пошкоджені мости до Криму впливають на логістику РФ: звіт британської розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Як пошкоджені мости до Криму впливають на логістику РФ: звіт британської розвідки

Українці вдало руйнують логістичні маршрути росіян на півдні України.

23 серпня 2023, 09:42
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністерство оборони Британії опублікувало щоденний звіт розвідки, яка вказує на логістичні проблеми у російських сил через пошкоджені мости, які зазнали атак від України у серпні цього року.

Як пошкоджені мости до Криму впливають на логістику РФ: звіт британської розвідки

Удар по мосту поблизу Чонгара. Фото з відкритих джерел

Розвідка Британії вказує, що після атак по мостах поблизу пунктів пропуску "Чонгар" і "Генічеськ", які знаходяться між анексованим Кримом та окупованими територіями півдня України, росіяни споруджують понтонні мости. Таким чином росіяни хочуть покращити логістику після високоточних ударів по постійних мостах, які завдали українці на початку серпня.

Попри створення понтонних мостів британські розвідники вважають, що вони не здатні витримати потік важкої військової техніки, яка перевозить снаряди та іншу зброю ближче до фронту. Українські війська створили значні проблеми для логістики росіян. Тепер російські сили покладаються на довший шлях для перевезення військової техніки та боєприпасів, який проходить через Армянськ. Таким чином це створює додаткові труднощі в логістичній мережі росіян на півдні України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що активісти Південної Африки зустріли російську делегацію з антивоєнними та антиімперіалістичними закликами. Люди вийшли з українськими прапорами, а на плакатах були написи "Ні путінському імперіалізму", "Їдь додому Лавров", "Поверніть дітей".

Також "Коментарі" писали про міністра оборони Олексія Резнікова, який назвав кількість учасників бойових дій в Україні за 9,5 років війни з Російською Федерацією. Міністр розповів, як держава намагається розв'язати проблеми з якими стикаються ветерани війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини