Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР розповіли, для чого Росія нагромадила авіацію біля кордонів з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР розповіли, для чого Росія нагромадила авіацію біля кордонів з Україною

Винищувачі задіють на найважливіших напрямках, де рашисти намагаються наступати

27 лютого 2023, 10:25
Поділіться публікацією:

Росія нагромадила біля кордонів з Україною певну кількість штурмової авіації. Вона використовуватиметься на найважливіших напрямках, де ворог намагається атакувати ЗСУ. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів представник Головного управління розвідки МО України Андрій Черняк.

У ГУР розповіли, для чого Росія нагромадила авіацію біля кордонів з Україною

Авіація РФ. Фото: з відкритих джерел

"Вони розуміють, що їм це (Ред. — прорив на ключових напрямках) не вдається. Вони там не досягли жодного стратегічного успіху, 95% сухопутних військ РФ так чи інакше бере участь в агресії проти України, у них нічим і нема кому воювати. Тому росіяни вирішили збільшити свій наступальний потенціал застосування авіації", – повідомив Черняк.

За його словами, українська протиповітряна оборона теж не стоїть на місці та щодня посилюється. Розвідник наголосив, що бійці Повітряних сил ЗСУ навчилися збивати ракети та іранські дрони-камікадзе. Літаки для них будуть навіть легшими цілями.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Генштаб: авіація ЗСУ розгромила чотири райони зосередження росіян.

Також видання "Коментарі" повідомляло – 26 лютого відзначався День опору окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, присвячений проукраїнським мітингам, що відбулися в АРК та Севастополі у 2014 році. Президент України Володимир Зеленський 24 лютого, під час прес-конференції для українських та іноземних ЗМІ, заявив, що ми готові морально та готуємося технічно повернути Крим фізичним шляхом. Що чекає АРК та Севастополь у найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ааааа

27 лютого 2023, 11:29

Секс без обязательств: без денег, все анонимно, реальные девки с реальными фото, без шлюx и кидал. Здесь девки сами хотят и первые пишут, я уже не первую снимаю здесь ----- https://min.lc/vix


Новини