Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР розповіли, чим зараз займається Пригожин – чому справи у ватажка Вагнера йдуть чудово
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР розповіли, чим зараз займається Пригожин – чому справи у ватажка Вагнера йдуть чудово

Євген Пригожин та його найманці повернулися до свого так званого "бізнесу"

16 серпня 2023, 16:37
Поділіться публікацією:

Заколоту, який цього літа всерйоз схвилював Росію, наче й не було. Ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин час від часу буває в Білорусі, але постійно він там не перебуває. Він та його найманці повернулися до свого так званого прибуткового "бізнесу". Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

У ГУР розповіли, чим зараз займається Пригожин – чому справи у ватажка Вагнера йдуть чудово

Євген Пригожин. Фото: з відкритих джерел

"З того ІПСО та тролінгу, що ми бачимо, чим займаються "вагнерівці" на кордонах країн-членів НАТО та ЄС — це один із інструментів, які вони використовують і виконують сьогодні. А взагалі займаються власними справами, зокрема бізнес-проектами". Це не ідеологічна структура, там головний інтерес – меркантильний”, – зазначив Андрій Юсов.

Він зазначив, що фактично зараз ПВК "Вагнера" повернулася до тієї діяльності, яка була у найманців до початку повномасштабної війни Росії проти України.

Андрій Юсов зазначив, що більшість "вагнерівців" у доброму здоров'ї та на свободі в Росії продовжують виконувати ті обов'язки, які на них були покладені до війни.                                                 

Читайте також на порталі "Коментарі" — ватажок ПВК "Вагнера" Євген Пригожин продовжує активно коментувати діяльність ПВК в Африці, але ніяк не коментує війну в Україні. Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) пояснили таку поведінку колись активного учасника війни в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – яке нове завдання у Кремля є для "Вагнера" – де найманці незабаром проявлять себе.       




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини