Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР розповіли, чи вже Росія почала перекидати додаткові війська на Бєлгородщину
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР розповіли, чи вже Росія почала перекидати додаткові війська на Бєлгородщину

У ГУР підтверджують, що Росія готується перекинути додаткові сили у прикордонні з Україною області

24 травня 2023, 16:20 comments3373
Поділіться публікацією:

Українська розвідка має дані про наміри країни-агресора перекинути свої підрозділи з окупованих територій до РФ. Але це неможливо зробити дуже швидко, потрібна відповідна підготовка. Наразі ГУР стежить за обстановкою та діями противника. Як передає видання "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов.

У ГУР розповіли, чи вже Росія почала перекидати додаткові війська на Бєлгородщину

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

На запитання, чи вже помічені додаткові війська на кордоні з Україною в Бєлгородській області, Андрій Юсов відповів, що цей процес вимагає підготовки.

"Так. Така інформація є. Вона зараз перевіряється та відстежується. Ми повинні розуміти, що перекидання окремих підрозділів, особливо з лінії фронту, — це дуже швидкий процес. Він потребує підготовки та реалізації", – уточнив Юсов.

Зазначимо, пройшло вже більше двох діб після рейду бійців "Російського добровольчого корпусу" (РДК) і Легіону "Свобода Росії" (ЛСР), що протистоять путінському режиму, в Бєлгородській області (РФ). В оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW) зазначається, що ця операція стала несподіванкою для громадян РФ – і викликала панічні реакції. А тут ще й у ніч на 23 травня у самому Бєлгороді "прилетіло" до будівлі ФСБ. Що можна сказати про те, що відбувається на даний момент? Як поводитиметься Кремль? Чи слід вважати, що його вежі захиталися? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи справді Захід дозрів з постачанням озброєння для перемоги України – які сподівання. Експерти під час ексклюзивного інтерв'ю детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини