Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР показали «гучні» результати роботи диверсантів у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР показали «гучні» результати роботи диверсантів у Криму

ГУР оприлюднила відео, як диверсанти підірвали склад боєприпасів у Криму

29 липня 2023, 12:27 comments1414
Поділіться публікацією:

У Козацькій бухті окупованого Криму пізно ввечері 28 липня вибухнув склад боєприпасів окупантів, повідомила українська військова розвідка. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє прес-служба ГУР.

У ГУР показали «гучні» результати роботи диверсантів у Криму

Крим. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що вибух стався близько 22 години 28 липня. За інформацією ГУР, місцеві жителі чули два вибухи та звуки подальшої детонації боєприпасів.

На місце події проїхало кілька машин швидкої допомоги та поліції. Розвідники зазначають, що в районі Козацької бухти зараз дислокується 810 окрема бригада морської піхоти окупантів.

Достовірно відомо, що вибухи та детонація внаслідок проведеної диверсії відбулися на "тимчасовому складі" боєкомплекту окупантів.

На підтвердження своїх слів у ГУР опублікували відео із вибухом та детонацією.

Читайте також на порталі "Коментарі" — цього тижня низка заяв вищого військово-політичного керівництва України стосувалася Криму. Так, керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов запевняє, що ЗСУ вже незабаром зайдуть на острів. А президент України Володимир Зеленський повідомив про підготовку у серпні чергової зустрічі у рамках Кримської платформи. Він також наголосив, що готується перелік деокупаційних кроків для Криму. І закликав окупантів повертатися до Росії, поки Кримський міст ще працює. А з вуст українських військових звучать припущення, що Крим буде звільнено вже 2024 року. Про що говорять ці заяви? Якими є перспективи деокупації півострова? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи будуть нові удари по Криму: у Міноборони поділились анонсом.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини