Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР назвали головну ціль ударів по території РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР назвали головну ціль ударів по території РФ

Скібіцький зауважив, що міжнародні партнери України мають розуміння мети відповідних дій Сил безпеки та оборони на території ворога

9 вересня 2023, 16:00
Поділіться публікацією:

Удари по території країни-агресора трапляються за різних обставин. Росію атакують дрони, ракети, а також працює підпілля. Як інформує портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розказав представник Головного управління розвідки Вадим Скібіцький.

У ГУР назвали головну ціль ударів по території РФ

Вадим Скібіцький. Фото: із відкритих джерел

Представник розвідки зазначив, що Україна не поступає так як ворог. Удари наносяться виключно військових цілях: це військові об'єкти, об'єкти ВПК, які забезпечують виготовлення ракет та безпілотників, об'єкти, які забезпечують логістику. 

Вадим Скібіцький зауважив, своїми ударами по території РФ Україна домагається, щоб ворог втратив спроможність продовжувати війну, перестав тероризувати громадян України.

"Усі ворожі цілі — пронумеровані та мають свою ієрархію", — зазначив представник ГУР.

Що стосується західних партнерів, то вони знають, як діє Україна та яку методику використовує. Вадим Скібіцький погодився з тим, що є певні застереження від західних союзників, але з військової точки зору є повне розуміння ситуації і тих дій, які проводять українські військові.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в серпні явно почастішали, а у вересні продовжилися атаки тимчасово окупованого Криму, Москви та Підмосков'я за допомогою безпілотників. Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк попередив, що незабаром інциденти з "невстановленими безпілотниками" в РФ, а також на тимчасово окупованих українськими територіях стануть нормою. Що можна сказати про безпілотну війну зараз? Чого очікувати в найближчому майбутньому? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у Шойгу заявили про атаку безпілотників: які регіони опинилися під ударом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

10 вересня 2023, 01:50

Еще одна жидовская небритая морда - на фронт эту свинособаку !


Новини