Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ГУР дали підказку окупантам: де незабаром чекати «прильотів» у Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР дали підказку окупантам: де незабаром чекати «прильотів» у Криму

В українській розвідці анонсували низку операцій "схожих на події в Керчі"

9 листопада 2023, 17:54 comments10011
Поділіться публікацією:

Українські захисники не приховують того, що активно готуються до нових операцій в анексованому Криму. Для того, щоб росіяни розуміли, що на них чекає, вони повинні згадати, що сталося нещодавно в Керчі, де була вражена портова інфраструктура заводу "Залив" та російський ракетний корвет "Аскольд". Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі телеканалу "Еспресо" розповів представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов.

У ГУР дали підказку окупантам: де незабаром чекати «прильотів» у Криму

Андрій Юсов. Фото: із відкритих джерел

В українській розвідці заінтригували, зазначивши, що до анонсу нових ударів по ворогові варто поставитися з усією серйозністю, адже це не просто погрози на далеке майбутнє, а плани, які мають здійснитись зовсім скоро.

"Наразі паралельно йде підготовка до цілої низки операцій, схожих на події в Керчі. Носіїв (Ред. — крилатих ракет) "Калібрів" у Чорноморського флоту РФ ще достатньо. Тобто ми не одним "Аскольдом" маємо тішитися. Переконаний, що найближчим часом ще будуть новини", — наголосив спікер.

Також Андрій Юсов зі зрозумілих причин відмовився публічно коментувати новини, які опублікував низку ЗМІ про те, що коректні координати корабля "Аскольд" проекту 22800 "Каракурт" злив російський капітан з Інгушетії за 1500 доларів.

Варто також зазначити, що буквально вчора інтригуючу заяву про добрі новини з Криму зробив секретар РНБО Олексій Данілов. Україна робитиме все можливе, щоб закінчити війну у 2024 році та повернути всі захоплені противником території, наголосив секретар РНБО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в естонській розвідці озвучили прогноз щодо звільнення тимчасово окупованого Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини